YogaLiv

Våga Yoga för kropp och knopp

TACK, 2018!

Inspirerande yogaår på flera sätt, att möta yogadeltagare ger glädje & inspiration. Hälsomässan i Mönsterås gav en kick och YogaLiv fick sända första presentkortet till, Sanna, i Mönsterås.

Under Kulturnatten i Oskarshamn, minglade vi i vår fina, varma underbara yogastudio, det gör vi om nästa år! Känns tryggt och roligt att tillsammans med Anne & Susanne utveckla, Yogastudio Östratorggatan 9, till ett utbud med regelbunden yogapraktik som passar alla, oavsett ålder, hälsa och yogavana.

2018 var ett år att återuppta mer regelbunden yogapraktik för mig själv,  Tack, Mina yogalärare för goda pass och insikter! Tack, för inspirerande utbildnigar under året, att fylla på kunskaper med yoga, teori, toner och vibrationer:) är GOTT!

Tack, alla som yogat med mig, YogaLiv, under året. Alltid inspirerande, lite nervöst vid kursstarter, var tar detta vägen? Men.... det faller, rättar sig, lugnar sig, ordnar sig alltid till lugn, utvecklande, givande, växande insikter i träning för kropp & knopp. Alltid inspirerad av varje grupp & individ, backar tillbaka och ser det växa. Tänker att vid ett bra yogapass glöms yogaläraren bort, man är ett med sig själv, helt enkelt jobbar instruktören bort sin egen närvaro:)


Tack, samarbetspartners, företag, föreningar, kommuner och Kalmar Läns Landsting för året, 2018 :) 

Välkommen 2019